XAVIER GARRIDO TOSQUELLAS
Sant Quirze del Vallès (Barcelona)
Telèfon  669 563 833
xagarr@gmail.com
Informació legal
 
Inici Receptes Guitarra Novel·la Enllaços Contacte Jocs
 


Arròs amb llobregant Carxofes a l’andalusa amb gambes, crema de bolets i escuma de tomàquet Com fer pa – 1 Com fer pa – 2 Com fer pa – 3 Com fer pa – 4 Com fer pa – 5 (“La Ciabatta”) Combinats Conceptes Deconstrucció d’ou amb xoriço Esferificació de iogurt amb gelatina de Malibú, pinya caramel·litzada i coco Formatge (el meu) Formatge curat Formatge de cabra fresc Formatge fresc Formatge fresc o formatge de Burgos d’uns 400g Formatge madur d’entre 350 gs. i 500 gs. Formatge manxec d’uns 350 gs. Formatge Quark Formatge untable fàcil Iogurt búlgar Kéfir Maionesa sense ou Mascarpone Massa per a pizza – 1 Massa per a pizza – 2 Massa per a pizza – 3 Massa per a pizza – 4 Massapà Mozzarella Noodles de mozzarella ambn brou Dashi Pa de Viena (de llet) Pa rústic aromàtic Quallada Recomanacions per a la carn (La Pampa) Referències Resolució de problemes: El iogurt no qualla… Taula d’Hidrocoloides Vichyssoise Xapatines