XAVIER GARRIDO TOSQUELLAS
Sant Quirze del Vallès (Barcelona)
669 563 833
xagarr@gmail.com
Informació legal
Inici
Receptes
Guitarra
Novel·la
Enllaços
Contacte
Jocs
Arròs amb llobregant
Carxofes a l’andalusa amb gambes, crema de bolets i escuma de tomàquet
Com fer pa – 1
Com fer pa – 2
Com fer pa – 3
Com fer pa – 4
Com fer pa – 5 (“La Ciabatta”)
Combinats
Conceptes
Deconstrucció d’ou amb xoriço
Esferificació de iogurt amb gelatina de Malibú, pinya caramel·litzada i coco
Formatge (el meu)
Formatge curat
Formatge de cabra fresc
Formatge fresc
Formatge fresc o formatge de Burgos d’uns 400g
Formatge madur d’entre 350 gs. i 500 gs.
Formatge manxec d’uns 350 gs.
Formatge Quark
Formatge untable fàcil
Iogurt búlgar
Kéfir
Maionesa sense ou
Mascarpone
Massa per a pizza – 1
Massa per a pizza – 2
Massa per a pizza – 3
Massa per a pizza – 4
Massapà
Mozzarella
Noodles de mozzarella ambn brou Dashi
Pa de Viena (de llet)
Pa rústic aromàtic
Quallada
Recomanacions per a la carn (La Pampa)
Referències
Resolució de problemes: El iogurt no qualla…
Taula d’Hidrocoloides
Vichyssoise
Xapatines
Cerca per nom de recepta
Índex de receptes
Arrossos
Begudes
Carns
Entrants
Formatges
Masses
Molecular
Pastes
Peixos
Postres
Salses
Sin categoría
Verdures
Últimes publicacions
lnstruccions per utilitzar el fang per cuinar
Fingers de pollastre
Tortell de Reis
Espaguetis amb cloïsses i gambes
Arròs amb xorisso en cassola de fang
Blog ‘Cupcakes y más’
Visitar el Blog