XAVIER GARRIDO TOSQUELLAS Sant Quirze del Vallès (Barcelona) |
669 563 833 xagarr@gmail.com Informació legal |
|||
Inici | Receptes | Guitarra | Novel·la | Enllaços | Contacte | Jocs | ||
Massa per a pizza – 3
19/7/2020
http://www.kike.c.telefonica.net/endosan/pizza.htm · Preparació Per a la massa de la pizza és indispensable utilitzar llevat de cervesa (de fleca) que es ven a trossos, es guarda a la nevera i fins i tot es pot congelar. Normalment s’utilitzen uns 30 grams d’aquest llevat dissolt en aigua temperada, la suficient per a amassar mig quilo de farina. S’afegeix una cullerada d’oli i mitja de sal. És bo treballar la massa amb energia durant cinc o deu minuts. No ha de ser massa dura però tampoc no ha d’enganxar-se a les mans. Deixar-la descansar mitja hora o una hora en un lloc sec fins que hagi pujat. Hi ha qui utilitza llet en lloc d’aigua perquè la pasta sigui més suau. Un secret és deixar una bola de massa per a l’endemà i utilitzar-la com a llevat per a una altra pizza. Estarà molt més bona. (Penseu si realment cal imprimir. Si podeu, estalvieu paper) |
|
|||