XAVIER GARRIDO TOSQUELLAS Sant Quirze del Vallès (Barcelona) |
669 563 833 xagarr@gmail.com Informació legal |
|||
Inici | Receptes | Guitarra | Novel·la | Enllaços | Contacte | Jocs | ||
Quallada
18/7/2020
Ingredients: 1 litre de llet d’ovella o vaca Utensilis: Termòmetre Escalfem la llet en un cassó fins que estigui a punt de bullir i apaguem el foc. Esperem que la temperatura de la llet baixi al voltant dels 45 o 50 graus i afegim el clorur i el quall. Barregem bé i aboquem la llet amb el quall en els pots on deixarem que es faci la quallada, Deixem sense moure i en un lloc càlid durant 30 minuts o una hora. Passat aquest temps, la llet ja hauria d’haver quallat i haurem de conservar la quallada a la nevera. Si l’ús que se li donarà a la quallada és per a dolç, és possible afegir una mica de sucre a la llet abans d’afegir el quall, barrejant bé perquè es dissolgui. (Penseu si realment cal imprimir. Si podeu, estalvieu paper) |
|
|||