XAVIER GARRIDO TOSQUELLAS Sant Quirze del Vallès (Barcelona) |
669 563 833 xagarr@gmail.com Informació legal |
|||
Inici | Receptes | Guitarra | Novel·la | Enllaços | Contacte | Jocs | ||
Vichyssoise
20/7/2020
Per a 6 persones: 250 gs. de porros (sense la part verda) Pelar i netejar els porros i les patates i després tallar-ho ben petit. Tallar i trossejar les cebes i sofregir-les en una olla amb la mantega, prèviament fosa i calenta. Abocar els porros i les patates a l’olla amb la ceba i afegir el brou. Salar i deixar bullir fins que sigui tot ben cuit. Passar tot el conjunt pel passa-purés i deixar-lo a la nevera per tal que quedi ben fred. En el moment de servir incorporar la nata líquida remenant bé perquè quedi barrejat. Servir en bols amb una branqueta de julivert de decoració. (Penseu si realment cal imprimir. Si podeu, estalvieu paper) |
|
|||