XAVIER GARRIDO TOSQUELLAS
Sant Quirze del Vallès (Barcelona)
Telèfon  669 563 833
xagarr@gmail.com
Informació legal
 
Inici Receptes Guitarra Novel·la Enllaços Contacte Jocs
 
Vichyssoise
20/7/2020

Per a 6 persones:

250 gs. de porros (sense la part verda)
250 gs. de cebes
300 gs. de patates (sense la pell)
75 gs. de mantega
1 litre de brou lleuger de pollastre
200 cl. de nata líquida
Sal
Julivert

Pelar i netejar els porros i les patates i després tallar-ho ben petit.

Tallar i trossejar les cebes i sofregir-les en una olla amb la mantega, prèviament fosa i calenta.

Abocar els porros i les patates a l’olla amb la ceba i afegir el brou. Salar i deixar bullir fins que sigui tot ben cuit.

Passar tot el conjunt pel passa-purés i deixar-lo a la nevera per tal que quedi ben fred.

En el moment de servir incorporar la nata líquida remenant bé perquè quedi barrejat.

Servir en bols amb una branqueta de julivert de decoració.


  (Penseu si realment cal imprimir. Si podeu, estalvieu paper)