Allò que a mi m'agrada i que a tu et pot interessar | |||
Inici | Receptes | Guitarra | Novel·la | Enllaços | Contacte | Jocs | ||
Recomanacions per a la carn (La Pampa)
20/7/2020
Consells • Abans d’extreure la carn, talli una cantonada de l’envàs i deixi escórrer el suc. • Deixi la carn fora de l’envàs durant uns 20 minutos, amb el que aconseguirem l’òptima tendresa i sabor. En entrar en contacte amb l’aire, la carn recuperarà el seu autèntic color vermell. • Una vegada obert l’envàs, recomanem consumir la carn en 3 dies. Sinó, filetejar-la i congerlar-la embolicada en paper film, mai alumini. • Sempre abans de cuinar-la, la carn ha d’estar a temperatura ambient. Mai cuinar-la freda, acabada de treure de la nevera. • Mai salar la carn abans de cuinar-la. La sal en cru fa perdre suc. A la planxa • Utilitzi una planxa especial per a carns (acanalada) • Ruixi la planxa amb només unes gotes d’oli d’oliva. La carn no ha de fregir-se. Pot també untar la planxa amb un tros de greix de la pròpia carn. • Posi la carn durant un parell de minuts amb la planxa molt calenta (així aconseguim segellar la capa exterior i que no perdi sucs) i després baixi el foc al mínim. • Quan a la part superior apareguin gotetes de sang, posi-li sal i doni-li la volta a la carn. • Torni a pujar al màxim el foc durant un altre parell de minuts. Baixi de nou el foc al mínim i esperi fins que tornin a aparèixer les gotetes de sang. En aquest moment, la carn ja està cuinada. • Consumir sempre calent, preferentment sense salses per poder gaudir plenament de l’autèntic sabor de la carn de “La Pampa”. A la brasa • El nostre Restaurant “La Pampa” posa a la disposició de tots els seus clients i persones interessades, una sèrie de demostracions amb explicacions detallades per personal altament qualificat. C/ Zaragoza, 1-3, local 23 (Can Bou) – 08860 Castelldefels (Penseu si realment cal imprimir. Si podeu, estalvieu paper) |
|
|||
Xavier Garrido Tosquellas | 669 563 833 | xagarr@gmail.com | Informació legal |