XAVIER GARRIDO TOSQUELLAS Sant Quirze del Vallès (Barcelona) |
669 563 833 xagarr@gmail.com Informació legal |
|||
Inici | Receptes | Guitarra | Novel·la | Enllaços | Contacte | Jocs | ||
Massa per a pizza – 2
19/7/2020
· Ingredients 1 tassó de farina · Preparació Dissoldre el llevat en un quart de got de llet temperada. Posar la farina en el centre d’un bol gran i fer un volcà. Això és, una muntanya amb un forat en el centre. Tirar el llevat amb la llet en el volcà. Anar pastant i afegint llet fins que quedi una massa ferma (tipus pa). Cobrir amb un drap i deixar-la reposar durant 20 minutos. Afegir l’all, el julivert i una mica de sal i començar a pastar suaument. Anar afegint l’oli a poc a poc. Sense deixar reposar donar-li forma, primer amb la mà i després amb el corró. Col·locar els ingredients i al forn. · Nota Si posaràs tomàquet a la pizza és millor enfornar la massa fins que comenci a daurar-se. D’una altra forma la humitat del tomàquet impedeix que la massa es cuini. (Penseu si realment cal imprimir. Si podeu, estalvieu paper) |
|
|||