XAVIER GARRIDO TOSQUELLAS Sant Quirze del Vallès (Barcelona) |
669 563 833 xagarr@gmail.com Informació legal |
|||
Inici | Receptes | Guitarra | Novel·la | Enllaços | Contacte | Jocs | ||
Pa de Viena (de llet)
19/7/2020
(Xavier Barriga) 250g. de farina forta de blat Barrejar tots els ingredients i començar a amassar, afegint la llet a poc a poc. Amassar durant 13 o 14 minuts. Tot seguit separar en 6 parts d’uns 75 g. cada una. Pressionar-les amb la ma i al mateix temps anar fent un moviment rotatiu fins formar una bola amb cada una d’elles. Tapar-les amb un drap i deixar reposar 20 o 25 minuts. Passat aquest temps, donar forma a les barretes o panets, procurant plegar-los de manera que agafin aire al fer-ho. Deixar entre 45 i 60 minuts fins que doblin el seu volum. Mentrestant escalfar el forn a 230 o 240 ºC. Pintar les peces amb ou batut i fer-hi talls amb un cúter o ganivet afilat. Posar-les al forn uns 15 minuts, o fins que es vegi que s’han daurat. Deixar-les refredar damunt d’una reixeta. (Penseu si realment cal imprimir. Si podeu, estalvieu paper) |
|
|||