XAVIER GARRIDO TOSQUELLAS SANT QUIRZE DEL VALLÈS BARCELONA 669.56.38.33 xagarr@gmail.com Informació legal

EL BLOG DE XAVIER GARRIDO

Allò que a mi m'agrada i que a tu et pot interessar

Inici Receptes Guitarra Enllaços Contacte Joc de sons Minmeu

Panotxes al forn
27/10/2017

Pre escalfar el forn a 220º. Mentrestant, treure les fulles i les barbes de les panotxes. Per treure les fulles, arrencar-les amb les mans, llevant qualsevol barba que hi hagi enganxada. Rentar cada panotxa amb aigua, fregant suaument amb les mans per treure qualsevol barba visible. Assecar-les amb paper de cuina.

Untar les panotxes amb mantega i espolvorejar-hi amb una mica de sal i pebre. Utilitzar d’una a dues cullerades de mantega per cada panotxa.

Embolicar cada panotxa amb paper d’alumini. Cada panotxa ha d’estar completament embolicada individualment. Per tal de no tacar el forn, col·locar una safata de forn sota les panotxes embolicades, per recollir qualsevol gota de mantega que pugui caure.

Fornejar les panotxes entre 20 i 30 minuts. A la majoria de panotxes els caldran solament 20 minuto, però les més grans poden necessitar fins a 30 minuts.

Col·loca les panotxes al centre de la reixeta del forn per assegurar una cocció homogènia.

Treure-les i deixar que les panotxes ja cuites reposin entre 2 i 5 minuts abans de treure el paper d’alumini. Servir-les quan estiguin prou fredes per poder tocar-les.


(Penseu si realment cal imprimir. Si podeu, estalvieu paper)