XAVIER GARRIDO TOSQUELLAS      SANT QUIRZE DEL VALLÈS      BARCELONA      669.56.38.33      xagarr@gmail.com       Informació legal   
Gelat de llimona
22/8/2017

2 Llimones (125 ml. de suc)
112 gs. de sucre
125 ml. d’aigua
1 clara d’ou
200 ml. de nata líquida

Esprémer les llimones per extraure el suc, colant-lo per eliminar els pinyols i les brosses.

Preparar un almívar posant a escalfar l’aigua amb el sucre durant 5 minuts, fins que s’integri i espessi una mica. Deixar refredar i barrejar amb el suc de llimona.

Afegir a aquesta barreja la nata, remenant amb moviments envolvents.

Muntar la clara a punt de neu, afegir-la al conjunt anterior i batre a poc a poc amb les varetes, fent moviments envolvents.

Per acabar, posar la barreja en un recipient metàl·lic, el més pla possible al congelador i remenar-la amb una espàtula cada mitja hora durant tres hores (o fins que es pugui).


(Penseu si realment cal imprimir. Si podeu, estalvieu paper)