XAVIER GARRIDO TOSQUELLAS Sant Quirze del Vallès (Barcelona) |
669 563 833 xagarr@gmail.com Informació legal |
|||
Inici | Receptes | Guitarra | Novel·la | Enllaços | Contacte | Jocs | ||
Arròs amb colomí o guatlles
10/10/2016
(Segons recepta de Bruno Oteiza) Per a 4 persones: 250 gr. d’arròs bomba Desossar el colomí o les guatlles, tallar les potes i les ales i separar els pits de la carcassa. En una cassola amb oli d’oliva daurar un all i afegir la ceba picada. Incorporar la carcassa, les potes i les ales, juntament amb unes fulles de sàlvia i daurar el conjunt. Regar amb el brandy i flambejar. Agregar el vi, esperar que s’evapori, cobrir amb aigua, salpebrar i cuinar durant una hora aproximadament. Picar finament les pastanagues, els xampinyons i l’altre all. Trossejar també la cansalada. En una paella amb oli fregir suaument els xampinyons, l’all i la cansalada. Afegir la pastanaga i deixar que es cogui el conjunt. Retirar la carcassa de la cocció del brou i incorporar la resta al saltat. Posar a punt de sal i afegir l’arròs. Cuinar-ho durant uns 15 minuts. Salpebrar els pits i cuinar-los a foc fort volta i volta. Servir l’arròs caldós juntament amb els pits filetejats i decorar amb unes fulles de sàlvia. (Penseu si realment cal imprimir. Si podeu, estalvieu paper) |
|
|||