Allò que a mi m'agrada i que a tu et pot interessar | |||
Inici | Receptes | Guitarra | Novel·la | Enllaços | Contacte | Jocs | ||
Cargols en salsa (Recepta de Lleó)
12/9/2024
1 Kg. de Cargols Netejar els cargols un a un i eliminar els que es vegi que no estan en bon estat (el caragol està en bon estat si surt de la closca al cap d’una estona en contacte amb l’aigua). Omplir la pica de la cuina d’aigua i submergir els cargols, remenant-los una mica sense donar-los cops. Buidar la pica i repetir el procés fins que l’aigua surti neta. Coure’ls amb aigua i sal durant 10 minuts, escumant de tant en tant. Refrescar-los, colar-los i reservar. Fregir la ceba i l’all picats en oli. Afegir el llorer, sofregir els pebrots i el tomàquet i, un cop tot cuit, treure el llorer i triturar les verdures. En una cassola, abocar la salsa triturada i afegir la carn picada, la cansalada i el xorisso, tot picat a trocets molt petits. Incorporar la cayena i un raig de vi blanc. Finalment afegir l’ou dur trinxat, el pebre vermell i els cargols. Cuinar 10 minuts a foc lent. Empolsinar amb julivert picat i servir. (Penseu si realment cal imprimir. Si podeu, estalvieu paper) |
|
|||
Xavier Garrido Tosquellas | 669 563 833 | xagarr@gmail.com | Informació legal |