XAVIER GARRIDO TOSQUELLAS Sant Quirze del Vallès (Barcelona) |
669 563 833 xagarr@gmail.com Informació legal |
|||
Inici | Receptes | Guitarra | Novel·la | Enllaços | Contacte | Jocs | ||
Focaccia de moniato
24/10/2023
(Marc Ribas) 400 g farina Coure un moniato 50 minuts a 180º. Un cop fet, posar-lo a dins d’un pot amb 200 ml d’aigua tèbia. Turbinar-ho. En una pastadora posar el moniato triturat, 400 g de farina tamisada, 20 ml d’oli d’oliva, 15 g de de llevat fresc. Pastar-ho 5 minuts. Afegir-hi sal i pastar 10 minuts més. Portar-ho en un bol untat amb oli i tapat a la nevera durant 6 hores perquè faci el repòs en bloc. Untar un motlle de 25 x 25 cm amb oli abundant. Estirar al motlle el pastó reposat. Tapar amb un drap humit i deixar reposar 1 hora més fins que dupliqui el volum. Destapar el motlle, pintar-lo amb oli d’oliva, fer clots amb els dits i enfornar-lo 30 minuts a 220º. * Desemmotllar la focaccia i deixar-la temperar. * Forn encès per dalt i per baix, sense ventilador i posar el motlle al mig del forn (Penseu si realment cal imprimir. Si podeu, estalvieu paper) |
|
|||