XAVIER GARRIDO TOSQUELLAS
Sant Quirze del Vallès (Barcelona)
Telèfon  669 563 833
xagarr@gmail.com
Informació legal
 
Inici Receptes Guitarra Novel·la Enllaços Contacte Jocs
 
Ales de pollastre caramel·litzades
10/10/2023

10 ales de pollastre
1 ceba mitjana
2 cullerades soperes de sucre moreno
1 got de vi blanc
1 culleradeta mida cafè de salsa Perrins (Worcestershire)
2 culleradetes mida cafè de salsa se soja
2 alls
1 punteta de gingebre en pols
Julivert
Herbes aromàtiques (barreja de provençals, orenga, farigola, etc.)
Sal
Pebre
Oli OVE

Tallar cada ala en les dues parts que la formen. Salpebrar-les i fregir-les en una cassola amb oli. Quan estiguin daurades, retirar-les.

En el mateix oli sofregir la ceba, els alls i el julivert picats ben fins i, quan comenci a estar transparent, afegir-hi el sucre moreno. Remenar bé.

Incorporar les herbes aromàtiques i el gingebre, remenar durant un minut i afegir la salsa de soja i la Worcestershire. Esperar un parell de minuts tot remenant i,finalment, afegir el vi.

Posar les ales a la cassola i coure tot el conjunt, donant-los la volta a les ales de tant en tant, fins que redueixi el vi i quedi una salsa consistent.


  (Penseu si realment cal imprimir. Si podeu, estalvieu paper)