XAVIER GARRIDO TOSQUELLAS Sant Quirze del Vallès (Barcelona) |
669 563 833 xagarr@gmail.com Informació legal |
|||
Inici | Receptes | Guitarra | Novel·la | Enllaços | Contacte | Jocs | ||
Ales de pollastre caramel·litzades
10/10/2023
10 ales de pollastre Tallar cada ala en les dues parts que la formen. Salpebrar-les i fregir-les en una cassola amb oli. Quan estiguin daurades, retirar-les. En el mateix oli sofregir la ceba, els alls i el julivert picats ben fins i, quan comenci a estar transparent, afegir-hi el sucre moreno. Remenar bé. Incorporar les herbes aromàtiques i el gingebre, remenar durant un minut i afegir la salsa de soja i la Worcestershire. Esperar un parell de minuts tot remenant i,finalment, afegir el vi. Posar les ales a la cassola i coure tot el conjunt, donant-los la volta a les ales de tant en tant, fins que redueixi el vi i quedi una salsa consistent. (Penseu si realment cal imprimir. Si podeu, estalvieu paper) |
|
|||