![]() |
XAVIER GARRIDO TOSQUELLAS Sant Quirze del Vallès (Barcelona) |
![]() xagarr@gmail.com Informació legal |
||
Inici | Receptes | Guitarra | Novel·la | Enllaços | Contacte | Jocs | ||
Peres al vi
21/7/2023
½ Kg. de peres pelades i tallades a quarts Posar en un cassó les peres, l’aigua, el sucre, el vi, la pell de llimona i la canyella. Fer arrencar el bull i coure lentament fins que les peres siguin toves (comprovar-ho punxant-les amb un ganivet). Una vegada cuites, retirar les peres i deixar que es concentri el suc de la cocció, fins que l’alcohol s’hagi evaporat i el suc tingui certa densitat. Apagar el foc, treure la pell de la llimona i la canyella, tornar a posar-hi les peres i deixar refredar. (Penseu si realment cal imprimir. Si podeu, estalvieu paper) ![]() |
|
|||