XAVIER GARRIDO TOSQUELLAS
Sant Quirze del Vallès (Barcelona)
Telèfon  669 563 833
xagarr@gmail.com
Informació legal
 
Inici Receptes Guitarra Novel·la Enllaços Contacte Jocs
 
Peres al vi
21/7/2023

½ Kg. de peres pelades i tallades a quarts
100 gs. de sucre
½ L. de vi negre
¼ L. d’aigua
La pell de ½ llimona (només la part groga)
½ branca de canyella

Posar en un cassó les peres, l’aigua, el sucre, el vi, la pell de llimona i la canyella.

Fer arrencar el bull i coure lentament fins que les peres siguin toves (comprovar-ho punxant-les amb un ganivet).

Una vegada cuites, retirar les peres i deixar que es concentri el suc de la cocció, fins que l’alcohol s’hagi evaporat i el suc tingui certa densitat.

Apagar el foc, treure la pell de la llimona i la canyella, tornar a posar-hi les peres i deixar refredar.


  (Penseu si realment cal imprimir. Si podeu, estalvieu paper)