XAVIER GARRIDO TOSQUELLAS Sant Quirze del Vallès (Barcelona) |
669 563 833 xagarr@gmail.com Informació legal |
|||
Inici | Receptes | Guitarra | Novel·la | Enllaços | Contacte | Jocs | ||
Albergínies amb mel
4/11/2022
(Arnau París) 80 g de midó de blat de moro Maltallar a mida de mossegada 2 albergínies. Posar-les en un bol gran amb la sal fina. Barrejar-les i xafar-les amb les mans perquè en surti el suc marró. Deixar-les reposar 10 minuts. En un bol posar el midó de blat de moro, la salsa de soja, els rovells d’ou, el gingebre ratllat, pebre negre i bitxo piri-piri. Barrejar-ho tot plegat fins a obtenir una textura enganxosa. Passar les albergínies per sota l’aigua i les escórrer-les. Després passar-les al bol amb la pasta per a l’arrebossat i ho barrejar tot bé. Posar al foc una pariesienne amb oli d’oliva i hi fregir les albergínies. Buscar una textura cruixent per fora i tendra per dins. Anar-les deixant en un plat amb paper absorbent. Torrar una mica de llavors de sèsam en una paella o bé agafar sèsam ja torrat. Emplatar les albergínies amb un fil de mel i les llavors de sèsam. (Penseu si realment cal imprimir. Si podeu, estalvieu paper) |
|
|||