XAVIER GARRIDO TOSQUELLAS
Sant Quirze del Vallès (Barcelona)
Boles    Telèfon  669 563 833
xagarr@gmail.com
Informació legal
 
Inici Receptes Guitarra Novel·la Enllaços Contacte Jocs
 
Ales de pollastre amb tamarinde (1)
25/11/2021

6 o 7 ales de pollastre senceres (12 o 14 parts d’ales)
¼ de taceta de tamarindo
1 cullerada de sucre moreno
1 got de brou de carn
1/2 cullerada salsa Perrins (Worcestershire)
1 culleradeta de ceba torrada picada ben fina
1 culleradeta d’all sec mòlt
1 punteta de coriandre en pols
1 punteta de gingebre en pols
Sal
Pebre
Oli OVE

Posar en un cassó la pasta de tamarinde, el sucre i una mica d’aigua. Escalfar i remoure fins que es disolgui bé.


Incorporar l’all, la ceba, la salsa Perrins, el coriandre i el gingebre. Barrejar bé. Afegir el brou i esperar que bulli. Reservar calent.


Salpebrar lleugerament els trossos de pollastre, daurar-los en una cassola amb oli. Abocar la barreja de cassó i cuinar fins que quedi el suc una mica espessit.


  (Penseu si realment cal imprimir. Si podeu, estalvieu paper)