Logo XAVIER GARRIDO TOSQUELLAS
Sant Quirze del Vallès (Barcelona)
Telèfon  669 563 833
xagarr@gmail.com
Informació legal
 
Inici Receptes Guitarra Novel·la Enllaços Contacte Jocs
 
  El joc dels sonsEl joc et proposarà diferents possibilitats, per tal que ancertis les pel·lícules, veus o cançons que escoltaràs.   MinmeuHas d'encertar 4 números que el programa ha escollit a l'atzar. El joc t'anirà indicant els encerts i si aquests estan en el seu lloc o no.
  ComarquesIdentifica les comarques i la seva capital. Fent clic a cada una d'elles es mostrarà el resultat i les poblacions pròpies de cada comarca.   ParellesTroba les parelles de caselles que contenen la mateixa imatge. Podràs escollir diferents temes d'imatges. Al final el programa t'indicarà el nombre de tirades que has necessitat per completar el taulell.
  SimónHauràs de repetir els colors que et vagi proposant el joc, havent de polsar cada tirada els colors anteriors, més el nou color proposat. El programa comptarà el nombre de sèries que siguis capaç de fer.   PuzzlesEl clàssic joc dels puzzles. Podràs triar entre composicions fàcils o difícils. En el nivell fàcil les peces estan ja orientades en el sentit correcte i per tant, no hi ha opció de girar-les. En el nivell difícil, les peces es poden girar per trobar l'orientació correcta.
  Memòria fotogràficaEl joc et mostrarà 15 imatges en un quadre durant 30 segons i hauràs de recordar on estan col·locades. Després se't aniran demanant d'una en una i les hauràs de situar en el quadre. Podràs escollir diferents temes d'imatges.