L'accés al blog de Xavier Garrido i a la informació que conté, comporta l'acceptació de les condicions previstes en aquest Avís Legal.

D'acord amb el RGPD europeu de 5/2016 per a la Protecció de Dades de Caràcter Personal, el visitant queda informat i dóna el seu consentiment a la incorporació de les dades facilitades als fitxers de Xavier Garrido i al tractament dels mateixos. El visitant queda igualment informat de la facultat de que disposa d'exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició al tractament de les seves dades, dirigint-se a qualsevol dels mitjans de contacte indicats en aquest mateix blog. Xavier Garrido per la seva part es compromet a mantenir el nivell de seguretat requerit per preservar les dades personals tractades, amb l'objectiu d'evitar la seva alteració, la seva pèrdua, o el tractament i accés no autoritzats.

Xavier Garrido pot modificar sense avís previ les seccions, continguts i imatges, així com qualsevol altra informació aquí recollida, i no està subjecte a garanties de cap tipus.

Xavier Garrido no es responsabilitza dels danys, directes o indirectes, que pugui ocasionar l'exactitud, veracitat o exhaustivitat de l'esmentada informació, o l'ús que d'aquesta es pugui fer.

Tots els continguts, textos, imatges i la resta de documents inclosos en aquest blog són propietat de Xavier Garrido. Queda prohibida qualsevol modalitat de reproducció, distribució, cessió a tercers, comunicació pública i transformació mitjançant qualsevol tipus de suport i mitjà, explotació incloent-hi tota mena de transmissió o emmagatzematge total o parcial, així com establir enllaços, hipervincles o links , des de portals o llocs web de tercers al blog de Xavier Garrido, amb excepció de la pàgina principal del blog, accessible a l'adreça URL http://www.gat.cat, o la que la substitueixi en el futur, sense autorització prèvia i expressa de Xavier Garrido. L'incompliment d'aquests punts podrà constituir una infracció que la legislació vigent pot sancionar.

Aquest blog podria contenir enllaços a pàgines externes sobre les quals Xavier Garrido no es responsabilitza, ni dels continguts ni de qualsevol altre aspecte relacionat amb les mateixes.