XAVIER GARRIDO TOSQUELLAS Sant Quirze del Vallès (Barcelona) |
669 563 833 xagarr@gmail.com Informació legal |
|||
Inici | Receptes | Guitarra | Novel·la | Enllaços | Contacte | Jocs | ||
Conill al forn
15/6/2014
Per a 4 persones : 1 conill (1,2 Kg. aprox.) tallat a vuitens Daurar els pinyons en una paella amb molt poc oli. Salpebrar el conill i posar-lo en una cassola de fang o altre material que pugui anar al forn. Pelar i tallar la pastanaga en rodanxes fines i la ceba en juliana. Afegir-ho a la cassola juntament amb els 3 dents d’all sense pelar-los. Ratllar el tomàquet i posar-hi una culleradeta de sucre i una de pebre vermell. Corregir de sal i incorporar-ho a la resta d’ingredients. Afegir el got de vi o xerès. Posar-hi el llorer, un polsim de romaní en pols o en fulles i els pinyons. Barrejar una mica tots els ingredients amb cura. Amb el forn a 200º posar-hi la cassola, tirant-hi prèviament un rajolí d’oli pel damunt de tot i deixar-ho 25 minuts. Després d’aquest temps, treure la cassola del forn i remenar amb compte. Tornar-ho a posar al forn i deixar-ho 20 o 25 minuts més, fins que es vegi daurat. (Penseu si realment cal imprimir. Si podeu, estalvieu paper) |
|
|||