XAVIER GARRIDO TOSQUELLAS
Sant Quirze del Vallès (Barcelona)
Telèfon  669 563 833
xagarr@gmail.com
Informació legal
 
Inici Receptes Guitarra Novel·la Enllaços Contacte Jocs
 
Carxofes a la polonesa (Rectificada)
18/1/2014

1 1/2 Kg. de carxofes (unes 8 carxofes)
2 cullerades de mantega
1 ou dur
1 cullerada de julivert picat
1 llesca gran de pa
1/4 de llimona
Pebre negre
Oli
Sal

Netejar les carxofes, deixant només la part més tendre i coure-les amb aigua i sal. Escórrer-les i tallar-les per la meitat.

Fregir el pa, esmicolar-lo i barrejar-lo amb l’ou també esmicolat i el julivert picat. Rectificar de sal.

Fregir les carxofes una mica a foc lent amb la meitat de la mantega, afegint un polsim de pebre negre i rectificant de sal. Mantenir-les calentes.

Fondre en una paella la resta de la mantega barrejada amb el suc de llimona. Escalfar i deixar evaporar una mica la llimona. Posar les carxofes en una safata de servir, cobrir-les amb la barreja de pa i ou i amb el conjunt fos de mantega i llimona.

Servir-les immediatament.


  (Penseu si realment cal imprimir. Si podeu, estalvieu paper)