XAVIER GARRIDO TOSQUELLAS Sant Quirze del Vallès (Barcelona) |
669 563 833 xagarr@gmail.com Informació legal |
|||
Inici | Receptes | Guitarra | Novel·la | Enllaços | Contacte | Jocs | ||
Carxofes a la polonesa (Rectificada)
18/1/2014
1 1/2 Kg. de carxofes (unes 8 carxofes) Netejar les carxofes, deixant només la part més tendre i coure-les amb aigua i sal. Escórrer-les i tallar-les per la meitat. Fregir el pa, esmicolar-lo i barrejar-lo amb l’ou també esmicolat i el julivert picat. Rectificar de sal. Fregir les carxofes una mica a foc lent amb la meitat de la mantega, afegint un polsim de pebre negre i rectificant de sal. Mantenir-les calentes. Fondre en una paella la resta de la mantega barrejada amb el suc de llimona. Escalfar i deixar evaporar una mica la llimona. Posar les carxofes en una safata de servir, cobrir-les amb la barreja de pa i ou i amb el conjunt fos de mantega i llimona. Servir-les immediatament. (Penseu si realment cal imprimir. Si podeu, estalvieu paper) |
|
|||