XAVIER GARRIDO TOSQUELLAS      SANT QUIRZE DEL VALLÈS      BARCELONA      669.56.38.33      xagarr@gmail.com       Informació legal   
Salsa pesto
1/12/2013

150 ml. d’oli d’oliva
60 g. de formatge Grana Padano o Parmesà acabat de ratllar
50 g. de pinyons
10 fulles d’alfàbrega
1/4 d’all (o al gust)
Sal gruixuda

Posar en el morter els pinyons (es poden daurar prèviament en una paella), uns grans de la sal gruixuda, les fulles d’alfàbrega i l’all.

Picar i xafar amb la mà de morter i afegir l’oli d’oliva i remenar bé tot el conjunt. Tastar el punt de sal.

Opció 1: Incorporar-hi el formatge ratllat i tornar a xafar i remenar tot plegat.
Opció 2: Deixar el formatge pel moment de servir els plats.


(Penseu si realment cal imprimir. Si podeu, estalvieu paper)