XAVIER GARRIDO TOSQUELLAS
Sant Quirze del Vallès (Barcelona)
Telèfon  669 563 833
xagarr@gmail.com
Informació legal
 
Inici Receptes Guitarra Novel·la Enllaços Contacte Jocs
 
Pa de pessic d’anís
2/9/2013

(Anís del Mono)

2 ous
50 ml. d’”Anís del Mono”
25 ml. d’oli de gira-sol o d’oliva suau
125 ml. de llet
200 gs. de sucre
100 gs. de farina de rebosteria
100 gs. de “Maizena”
1/2 sobre de llevat
1 culleradeta de sal (mida de cafè, rasa)
Per adornament del final, sucre glas i/o llavors d’anís

Escalfar el forn a 180º C. Anar batent amb les varetes tots els ingredients en l’ordre que es relacionen. Un cop tot ben batut, posar en un motllo que li permeti pujar. Posar i mantenir en el forn a 170º C. durant uns 35 o 40 minuts.

Deixar temperar i desemmotllar. Finalment decorar-ho amb una mica de sucre glas i/o llavors d’anís.


  (Penseu si realment cal imprimir. Si podeu, estalvieu paper)