XAVIER GARRIDO TOSQUELLAS Sant Quirze del Vallès (Barcelona) |
669 563 833 xagarr@gmail.com Informació legal |
|||
Inici | Receptes | Guitarra | Novel·la | Enllaços | Contacte | Jocs | ||
Costella de Vedella daurada al forn
22/5/2013
(Karlos Arguiñano) Per a 4 persones: 1,2 Kg. de costella de vedella Per a l’acompanyament: Tallar la costella en 8 trossos. Introduïr-los en l’olla ràpida amb 1 branqueta de romaní i el cap d’alls. Cobrir amb aigua, assaonar i coure durant 15 minuts a partir de que comenci a sortir el vapor. Un cop cuita, retirar la carn, assecar-la i col·locar-la en una safata apta per a forn. Fondre el codonyat en un cassó amb mig got d’aigua i 3 ó 4 cullerades d’oli. Utilitzar una vareta per desfer el dolç. Untar les costelles i rostir-les en el forn a 180º C durant 15 ó 20 minuts (amb el forn preescalfat). Netejar l’enciam, assecar-lo i col·locar-lo en un bol. Afegir la ceba tendra tallada en juliana fina i amanir amb oli, vinagre i sal en l’últim moment. Treure el cor de les pomes, pelar-les i tallar-les en grills. Saltejar-los en una paella amb un rajolí d’oli. Amanir amb sal i orenga. Servir la costella de vedella rostida, acompanya amb l’enciam i amb els grills de poma. Decorar amb una fulla de julivert (Penseu si realment cal imprimir. Si podeu, estalvieu paper) |
|
|||