XAVIER GARRIDO TOSQUELLAS Sant Quirze del Vallès (Barcelona) |
669 563 833 xagarr@gmail.com Informació legal |
|||
Inici | Receptes | Guitarra | Novel·la | Enllaços | Contacte | Jocs | ||
Sopa de pèsols
6/5/2013
(Karlos Arguiñano) Per a 6 persones: 2 ous Posar els ous en una cassola amb aigua calenta. Coure’ls durant 10 minuts des del moment en què comenci a bullir l’aigua. Treure’ls, pelar-los, picar-los petits i reservar. Tallar el pit de pollastre a daus, salpebrar i saltejar en una paella amb oli. A part, pelar els pèsols. Coure les peles en una cassola amb aigua i sal durant 20 minuts. Mentre, tallar l’all i la ceba tendra finament i fregir a foc suau en una cassola amb un rajolí d’oli. Abans que agafin color, agregar-hi les fulles d’enciam netes i trossejades. Remenar bé i fregir tot junt. Abocar-hi el brou de les peles dels pèsols colant-lo i assaonar. Deixar cuinar 5 minuts. Triturar el conjunt. Incorporar el pa picat, els pèsols, la pasta i el pollastre. Coure tot durant 10 minuts més. Remoure amb la vareta per desfer el pa. Servir la sopa agregant-hi l’ou picat. (Penseu si realment cal imprimir. Si podeu, estalvieu paper) |
|
|||