XAVIER GARRIDO TOSQUELLAS Sant Quirze del Vallès (Barcelona) |
669 563 833 xagarr@gmail.com Informació legal |
|||
Inici | Receptes | Guitarra | Novel·la | Enllaços | Contacte | Jocs | ||
Pa de carbassó i alls tendres
25/3/2013
(Karlos Arguiñano) Per a 4 persones: 1,5 carbassons Per a l’acompanyament: Picar els alls tendres en cilindres i saltar-los. Posar-hi el carbassó tallat a daus (amb pell), salar i coure les verdures. Afegir el bacon tallat a quadrats i les fulles de la farigola. Saltar tot plegat i reservar. Batre els ous en un bol, salar i afegir 125 ml. d’oli i 50 ml. d’aigua. Incorporar el llevat, el pebre vermell i la farina (tot tamisat). Barrejar bé i incorporar el saltat de carbassó i alls. Barrejar. Avocar en un motllo untat amb mantega i farina. Cuinar-ho al forn durant 30-35 minuts a 180ºC (amb el forn pre-escalfat). Deixar contemperar i desmotllar. Netejar i escórrer bé l’enciam. Col•locar en un bol el formatge, un rajolí de vinagre, un altre d’oli i el cebollí picat. Salar. Barrejar bé i afegir l’enciam. Servir el pa de carbassó acompanyat amb la salsa de tomàquet calent, l’amanida d’enciam i formatge. Decorar amb una fulla de julivert. (Penseu si realment cal imprimir. Si podeu, estalvieu paper) |
|
|||