XAVIER GARRIDO TOSQUELLAS Sant Quirze del Vallès (Barcelona) |
669 563 833 xagarr@gmail.com Informació legal |
|||
Inici | Receptes | Guitarra | Novel·la | Enllaços | Contacte | Jocs | ||
Labneh
5/11/2022
Per a 4 peces:
500 g de iogurt grec Escórrer el líquid que pugui haver en els iogurts. Posar-hi la sal i remenar bé. Abocar el iogurt en un drap fi i net, que no deixi anar fibres (tela de formatger) i embolicar-lo tot fent un farcell. Posar el farcell en un escorredor gran i damunt d’un plat fons, perquè deixi anar el sèrum. Guardar-lo a la nevera entre 12 i 48 hores. Treure el Labneh del drap, escòrrer-lo bé. Posar-lo en un recipient que tanqui hermèticament i tenir-lo a la nevera un màxim de deu dies. (Penseu si realment cal imprimir. Si podeu, estalvieu paper) |
|
|||