XAVIER GARRIDO TOSQUELLAS Sant Quirze del Vallès (Barcelona) |
669 563 833 xagarr@gmail.com Informació legal |
|||
Inici | Receptes | Guitarra | Novel·la | Enllaços | Contacte | Jocs | ||
Pops amb ceba
16/9/2022
500 gs de pops petits o mitjans Treure la pell als popets (si són petits no fa falta treure-la), esbandir-los bé i aixugar-los perquè no tinguin aigua. Posar una mica d’oli en una cassola. Salpebrar i saltar els popets, donar-los unes voltes, treure’ls i reservar els popets i el suc que hagin generat. Pelar i tallar la ceba en juliana. Donar-li un cop als grans d’all amb la part plana d’un ganivet perquè s’obrin i tallar-los ben petits. Posar a la mateixa cassola una mica més d’oli i sofregir els alls fins que estiguin daurats. Afegir la ceba i ofgear-la a foc suau. Quan la ceba estigui transparent afegir les caienes, la fulla de llorer, els tomàquets ratllats i un polsim de sal. Remoure tot junt i pujar el foc perquè es cuini el tomàquet uns minuts. Afegir el gotet de vi blanc i els d’aigua, remoure i deixar a foc fort uns segons fins que bulli. Després baixar el foc. Quan es vegi el tomàquit cuit, afegir els popets amb el seu suc, tapar la cassola i deixar que es coguin a foc lent durant uns 20 minutos, o fins que es vegi que estan tendres i no queda brou. Servir els pops calents. (Penseu si realment cal imprimir. Si podeu, estalvieu paper) |
|
|||