Allò que a mi m'agrada i que a tu et pot interessar | |||
Inici | Receptes | Guitarra | Novel·la | Enllaços | Contacte | Jocs | ||
Ales de pollastre amb tamarinde (2)
9/11/2021
6 o 7 ales de pollastre senceres (12 o 14 parts d’ales) Rentar les ales i assecar-les. Col·locar-les en un bol i salpebrar. Posar la paella a foc mitjà, abocar l’oli i agregar l’all, coent fins que estiguin transparents, sense deixar daurar molt ni cremar. Retirar del foc. En un altre bol barrejar el concentrat de tamarinde, el vinagre, el sofregit d’all i un polsim de sal. Barrejar bé fins a integrar. Reservar ¼ tassa de la mescla, agregar la resta a les ales, regirar perquè es cobreixin totes amb la salsa. Tapar i portar a la nevera per dues hores més o menys. També es pot fer per la nit i deixar-ho fins a l’endemà, per tenir un sabor més concentrat. Posar a escalfar el forn a 200°. Col·locar les ales en una safata de forn, rebutjant el líquid de la marinada. Deixar-les al forn 15 minuts, voltejant-les de tant en tant. Afegir la mel a la mescla reservada. Amb una brotxa cobrir les ales amb aquesta barreja i enfornar uns 15 minuts més. Vernissar cada costat fins que prengui un color daurat. (Penseu si realment cal imprimir. Si podeu, estalvieu paper) |
|
|||
Xavier Garrido Tosquellas | 669 563 833 | xagarr@gmail.com | Informació legal |