XAVIER GARRIDO TOSQUELLAS
Sant Quirze del Vallès (Barcelona)
Telèfon  669 563 833
xagarr@gmail.com
Informació legal
 
Inici Receptes Guitarra Novel·la Enllaços Contacte Jocs
 
Galetes salades de formatge i olives
25/8/2021

(Karlos Arguiñano)

Per a 36 galetes:

150 g de formatge emmental ratllat
50 g de formatge parmesà ratllat
200 g de farina
120 g de mantega
1 ou
50 g d’olives negres
sal
orenga
herbes aromàtiques

Posar la farina, un polsim de sal, l’ou, els formatges i l’orenga en un bol. Picar les olives negres i incorporar-les. Trossejar la mantega i afegir-la. Pastar els ingredients fins a aconseguir una massa homogènia.

Tallar la massa en 2 trossos, arrodonir-los i després formar 2 cilindres. Embolicar cada cilindre amb film de cuina i deixar-los reposar en el frigorífic fins que endureixin (mínim 1 hora).

Treure els cilindres del frigorífic, retirar el film i tallar-los en rodanxes de 0,5-1 centímetre.Estendre-les sobre una safata de forn coberta amb paper de forn.

Enfornar-les (forn preescalfat) a 200-210º durant 15-20 minutos. Retirar-les del forn i deixar que es refredin. Servir i adornar els bols amb herbes aromàtiques fresques.


  (Penseu si realment cal imprimir. Si podeu, estalvieu paper)