XAVIER GARRIDO TOSQUELLAS Sant Quirze del Vallès (Barcelona) |
669 563 833 xagarr@gmail.com Informació legal |
|||
Inici | Receptes | Guitarra | Novel·la | Enllaços | Contacte | Jocs | ||
Pastís de macarrons
25/8/2021
(Karlos Arguiñano) Per a 6 persones:
250 g de macarrons Posar abundant aigua a escalfar en una cassola gran. Quan comenci a bullir, afegir els macarrons. Posar sal i coure’ls durant 12-15 minuts. Escórrer i reservar. Pelar la ceba i retirar la tija i les llavors del pebrot. Picar-ho en daus, posar-ho en una paella amb oli, assaonar i ofegar les hortalisses durant 6-8 minuts. Salpebrar la carn picada i afegir-la a la paella. Cuinar-la durant 3-4 minuts, removent de tant en tant. Incorporar la salsa de tomàquet i les fulles d’alfàbrega picades. Cuinar tot a foc moderat durant 4-5 minuts. Cobrir un motlle de fons desmuntable amb un tros gran de paper de forn. Escalfar un raig d’oli en una paella, afegir la pasta i una mica de julivert picat i saltar-la breument. Distribuir-la en el motlle. Trencar els ous i posar-los en un bol, afegir un polsim de sal, el iogurt i la nata. Batre bé i abocar la mescla al motlle. Cobrir els macarrons amb la carn i empolsinar la superfície amb el formatge ratllat. Enfornar-ho a 180º durant 30-40 minuts. Servir i adornar amb unes fulles de julivert. (Penseu si realment cal imprimir. Si podeu, estalvieu paper) |
|
|||