XAVIER GARRIDO TOSQUELLAS Sant Quirze del Vallès (Barcelona) |
669 563 833 xagarr@gmail.com Informació legal |
|||
Inici | Receptes | Guitarra | Novel·la | Enllaços | Contacte | Jocs | ||
Ravioli de carbassó farcits de formatge i espinacs
25/7/2021
Per a 18 ravioli: 2 carbassons grans (o 3 petits)250 g de formatge crema 250 g d’espinacs frescos 40 g de pinyons formatge ratllat per gratinar oli d’oliva verge extra sal Torrar els pinyons en una paella sense oli. Cuinar-los a foc suau durant uns minuts, fins que adquireixin un to daurat, removent de tant en tant per evitar que es cremin i facilitar que es torrin de manera uniforme. Reservar. Afegir una mica d’oli d’oliva a la paella i saltar els espinacs. Reduiran el seu volum notablement. Afegir un pessic de sal. Barrejar el formatge crema, els espinacs saltats i els pinyons torrats, fins obtenir una mescla homogènia. Afegir una mica de pebre si es desitja. Rentar bé els carbassons sense pelar-los. Tallar-los en làmines ben fines, d’uns 2 o 3 mm de gruix. S’hauran de rebutjar les del principi i les del final, perquè seran més estretes que les de la part central. Afegir una miqueta de sal. Escalfar la paella amb una miqueta d’oli i fregir lleugerament les tires de carabassó. El temps variarà en funció del gruix de les làmines, però serà al voltant d’un minut com a molt per cada costat. Reservar-les. Col•locar dues tires de carabassó creuades. Disposar una mica del farciment en el centre i doblegar cap a dins les tires. Col•locar els ravioli a la safata de forn i gratinar-los amb el formatge ratllat durant uns 5 minuts més o menys. Estaran llestos quan la capa de formatge tingui un aspecte daurat i cruixent. (Penseu si realment cal imprimir. Si podeu, estalvieu paper) |
|
|||