XAVIER GARRIDO TOSQUELLAS
Sant Quirze del Vallès (Barcelona)
Telèfon  669 563 833
xagarr@gmail.com
Informació legal
 
Inici Receptes Guitarra Novel·la Enllaços Contacte Jocs
 
Escuma de xocolata calenta
26/6/2021

400 ml. de llet
100 gs. de nata
150 gs. de cobertura de xocolata 65%
25 gs. de proespuma calenta

Escalfar la llet i la nata fins que arreunqui el bull. Avocar damunt de la xocolata ja derretida prèviament, a poc a poc i remenant amb les baretes fins obtenir una crema llisa. Posar en el got batedor i afegir-hi la proespuma. Triturar amb el braç elèctric. Posar-ho en el sifó i mantenir-ho al bany maría a 65ºC. Servir-ho omplint gots o copes amb el sifó i decorant-los per sobre amb troços de nous, fideus de xocolata, una fulla de menta, etc.


  (Penseu si realment cal imprimir. Si podeu, estalvieu paper)