XAVIER GARRIDO TOSQUELLAS      SANT QUIRZE DEL VALLÈS      BARCELONA      669.56.38.33      xagarr@gmail.com       Informació legal   
Lluç amb salsa suau
18/12/2012

(Una mica picant)

Per a 6-8 persones :

1,5 Kgs. de lluç en rodanxes
2 alls
1 cullerada de farina
1 dl. d’oli
1 got d’aigua
1 got de vi
5 gotes de “Tabasco”
Suc d’una llimona
Sal
Julivert

Fregir els alls a làmines, en una cassola de fang. Daurar damunt la farina i afegir el vi i les gotes de “Tabasco”.

Bullir un moment i afegir l’aigua. Esperar a que bulli i incorporar-hi el lluç amb sal i llimona. Empolsinar amb julivert.

Quan comenci a bullir, tapar i retirar deixant-ho reposar 10 minuts, movent la cassola en vaivé. Servir en la mateixa cassola.


(Penseu si realment cal imprimir. Si podeu, estalvieu paper)